Η Εταιρεία

Η Εταιρεία - 1 Η κατασκευαστική εταιρία Art House Προκάτ, δραστηριοποιείται στο χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών στην Κρήτη.

Με την προϋπάρχουσα εμπειρία που διαθέτει, δίνει πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας.

Η Art House εξειδικεύεται σε μονοκατοικίες, παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, αναπαλαιώσεις, πέργκολες, κεραμοσκεπές. Μελετάμε και κατασκευάζουμε τη δική σας κατοικία με εγγυημένη ποιότητα στο ελάχιστο δυνατό κόστος. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε την πιο σίγουρη και οικονομική λύση έτσι ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι ή τη εξοχική κατοικία που ονειρεύεστε.

Πολλοί ταυτίζουν τα προκατασκευασμένα σπίτια με τα λυόμενα, ενώ πρόκειται για τελείως διαφορετικές κατασκευές. Τα λυόμενα είναι απλές, ελαφρές και ευτελής κατασκευές, που κατασκευάστηκαν με διαφορετική νομοθεσία στη δεκαετία 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και με ουσιαστικές διαφορές από τα Προκάτ, τα οποία φυσικά, μετά την κατασκευή τους, δε μπορούν να λυθούν και να μεταφερθούν σε άλλη θέση.

Η κατασκευή των επιμέρους δομικών στοιχείων, γίνεται εξ’ ολοκλήρου από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία.

Η προσωπική επιστασία των Αφών Παναγιωτόπουλων, η μελετημένη κατασκευή και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εξασφαλίζουν μια αθάνατη και άκαυστη κατασκευή, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση και το σημαντικότερο μια πλήρη αντισεισμική κατασκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι κατοικίες παραδίδονται είτε ολοκληρωμένες είτε σε ημιτελή μορφή. Αναλαμβάνοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της οικία και μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων επιλέγουμε την κουζίνα, το μπάνιο, τις ντουλάπες, τα κουφώματα, τα δάπεδα έως και την τελευταία λεπτομέρεια ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η άριστη οργάνωση και εξειδίκευση των συνεργατών της εταιρίας εγγυώνται την ολοκλήρωση της κατοικίας σε 3-4 μήνες. Κάθε κατοικία παραδίδεται προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς κανένα άγχος από τον πελάτη μας αφού πληρούνται τα απόλυτα συμφωνηθέντα. Η Art House δίνει τη δυνατότητα χρηματοδότησης του ακινήτου από την τράπεζα επιλογής σας.

Οικονομία, ταχύτητα κατασκευής, απεριόριστη αντοχή στο χρόνο, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα είναι αυτά που σας προσφέρει η τεχνογνωσία της εταιρίας Art House.
Η Εταιρεία - 2 Η Εταιρεία - 3 Η Εταιρεία - 4 Η Εταιρεία - 5