Τι είναι προκάτ

Τι είναι προκάτ - 1 Ακούγοντας τη λέξη «προκάτ» σίγουρα ο νους μας πάει αμέσως στην εικόνα μιας «ψεύτικης» κατασκευής από νοβοπάν ή ελενίτ, μία κατασκευή δηλαδή που γινόταν πριν μια δεκαετία, ίσως και περισσότερο. Αυτή η εικόνα όμως σήμερα έχει αλλάξει, καθώς τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει κάνει σημαντικά άλματα προόδου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το αγοραστικό κοινό των προκάτ αυξάνεται σιγά σιγά και η επιλογή για προκατασκευασμένη έναντι της συμβατικής δόμησης υπερισχύει. Αυτό γίνεται, γιατί τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα, που αποτελούν ταυτόχρονα και τις βασικές προϋποθέσεις ενός αγοραστή: εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Παρ’ όλο το χαμηλό κόστος, τα προκάτ δε μειονεκτούν σε τίποτα! Ο σκελετός τους παρέχει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για τη σωστή λειτουργία ενός σπιτιού.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι σύγχρονες προκατασκευές πληρούν όλες τις προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας.
Ο αντισεισμικός κανόνας φυσικά ισχύει και για τα προκατασκευασμένα σπίτια. Στοιχεία από μπετόν, οπλισμός από σίδερα, ειδικά θεμέλια για οποιοδήποτε τύπου εδάφους, παρέχουν τον υψηλότερο συντελεστή αντισεισμικότητας από κάθε άλλο είδος κατασκευής σπιτιού.
Τι είναι προκάτ - 2 Τι είναι προκάτ - 3 Τι είναι προκάτ - 4 Τι είναι προκάτ - 5 Τι είναι προκάτ - 6 Τι είναι προκάτ - 7 Τι είναι προκάτ - 8 Τι είναι προκάτ - 9 Τι είναι προκάτ - 10 Τι είναι προκάτ - 11 Τι είναι προκάτ - 12 Τι είναι προκάτ - 13